USB sticks zijn een essentieel apparaat voor veel bedrijven. Ze zijn klein, licht en gemakkelijk te vervoeren. Maar wat als er iets is wat deze apparaten nog nuttiger maakt? Logo’s gedrukt op USB-sticks zijn niet alleen handig, maar ook een effectieve manier om je bedrijf te promoten. Laten we eens kijken naar de voordelen van USB sticks bedrukken.

Erg handig

Eerst en vooral, het voordeel dat het meest in het oog springt, is dat logo bedrukte USB-sticks erg handig zijn. Ze bieden jouw bedrijf eenvoudige opslag en transportmogelijkheden voor documenten, afbeeldingen en andere bestandstypen die je nodig hebt om jouw werk efficiënt te doen. Logo’s geven ook duidelijkheid aan welke sticks bij jouw bedrijf horen, waardoor ze gemakkelijk herkenbaar zijn tussen andere sticks die je misschien moet delen met collega’s of teamgenoten.

Duurzaam

Ten tweede zijn logo bedrukte USB-sticks duurzaam. Eigenlijk betekent dit dat ze langer meegaan dan sommige andere opslagmedia zoals CD’s of DVD’s die sneller verslechteren door schade zoals krassen of stof. USB-sticks worden normaal gemaakt van robuust materiaal zoals aluminium, plastic of rubber waardoor ze slijtvast blijven in verschillende omgevingstemperaturen, wat betekent dat ze minder vaak moeten worden vervangen waardoor jouw bedrijf geld bespaart op de kostprijs van opslagmedia. 

Uitstekend promotiemateriaal

Tenslotte is logo geprint op een USB-stick ook een uitstekend promotiemateriaal voor je bedrijf. Door je logo op de stick te drukken laat je vooruitzichten weten wie jouw bedrijf is en wat je doet. Bovendien draag je boodschap over aan mensen buiten je normale doelgroep; elke keer als één van jouw sticks wordt doorgegeven aan anderen vergroot je naamsbekendheid en bereik aanzienlijk.

Conclusie 

Concluderend biedt logo bedrukte USB-sticks heel veel mogelijkheden voor bedrijven om hun document opslag en -transport te verbeteren terwijl ze hun naamsbekendheid vergroten. Ze zijn erg handig, duurzaam en uitstekend promotiemateriaal voor jouw merk! Als jouw bedrijf op zoek is naar manieren om haar merkbekendheid te vergroten dan is het bedrukken van logo’s op usb-sticks misschien iets om in overweging te nemen!

 

Ga naar www.usbstick.nl voor meer informatie. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *